Vapengids voor beginners

Als het gaat over vapen, zijn er veel feiten en weetjes die mensen niet weten. Hieronder vind je een aantal positieve weetjes over vapes die je misschien interessant vindt:

Vapes zijn minder schadelijk dan traditionele sigaretten: Een van de grootste voordelen van vapes is dat vapes niet schadelijk zijn, Terwijl traditionele sigaretten meer dan  honderden schadelijke chemicaliĆ«n bevatten.

Vapes kunnen je helpen stoppen met roken: Veel mensen gebruiken vapes als hulpmiddel om te stoppen met traditioneel roken. Omdat vapes niet schadelijk voor je zijn en minder verslavend kunnen zijn dan traditionele sigaretten, kunnen ze u helpen om uw nicotineverslaving geleidelijk af te bouwen.

Vapes zijn aanpasbaar: Een ander voordeel van vapes is dat u ze kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Je kunt verschillende soorten e-liquids proberen, verschillende wattages instellen en verschillende tanks en coils gebruiken om uw vapen-ervaring te personaliseren.

Vapes zijn gemakkelijk te gebruiken: In tegenstelling tot traditionele sigaretten zijn vapes gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen maar een tank met vape-juice te vullen, de batterij aan te zetten en te inhaleren om te dampen. Veel vapes zijn ook draagbaar, wat betekent dat je ze overal mee naartoe kunt nemen.

Vapes zijn milieuvriendelijker: Traditionele sigaretten produceren niet alleen schadelijke chemicaliƫn, maar ook veel afval. De filters van sigaretten zijn bijvoorbeeld niet biologisch afbreekbaar en blijven tientallen jaren in het milieu liggen. Vapes produceren daarentegen geen filters en veel van de componenten zijn recyclebaar.

e-sigaret bestellen bij brandysmoke.nl